Hotels in Mexico

Het viersterren Riu Palace Riviere Maya hotel biedt u een prachtig onderkomen in één van haar 400 superbe hotelkamers. In uw hotelkamer kunt u genieten van de luxe en ontspanning waar u aan denkt bij uw vakantie in Mexico. De chique ingerichte hotelkamers hebben allen beschikking over een eigen badkamer, inclusief bad met de mogelijkheid tot een hydromassage.
Wanneer u aan het einde van uw enerverende dag in Playa del Carmen wilt ontspannen in uw hotelkamer kunt u plaats nemen op uw eigen balkon óf terras om te genieten van de ondergaande zon met uw geliefde en na te praten over al het mooie dat u heeft gezien. Hierbij kunt u genieten van een drankje uit uw minibar of een kopje koffie dat u zelf kunt zetten door uw eigen koffiezetapparaat. Als u geen zin heeft om in één van de restaurants te gaan eten kunt u er ook voor kiezen uw maaltijd op uw kamer op te eten, de roomservice van het Riu Palace Riviere Maya hotel staat vierentwintig uur per dag voor u klaar.

Author: Ybo

Share This Post On