Vijfde seizoen van 3 op reis van start gegaan

Het vijfde seizoen van 3 op reis is een klein tijdje geleden alweer van start gegaan en in het nieuwe seizoen kunnen we weer zien wat voor avonturen Floortje Dressing, Nicolette Kluijver, Dennis Storm en Patrick Lodiers beleven in het buitenland.

Floortje maakt de leukste en meest avontuurlijke trip. Zij maakt een roadtrip en gaat via Europa, Rusland en Mongolië naar China en Noord Korea. We zien tijdens de afleveringen veel van al deze landen die zich ten oosten van Nederland bevinden. Floortje start in Zwitserland en Duitsland en gaat vervolgens naar Polen, Litouwen en Letland. Via Rusland en enkele andere landen als Kirgizië en Kazachstan hoopt ze uiteindelijk in China en Noord Korea terecht te komen.

Daarnaast heeft ook Dennis een leuke roadtrip in het vooruitzicht. Hij zal een roadtrip maken door de Verenigde Staten. Daarbij zal hij verschillende opzienbarende plekken bezoeken, zoals indianenreservaten en mormoongemeenschappen. Dennis start in Portland en zal vanuit daar door vijf verschillende Amerikaanse staten reizen.

Nicolette bezoekt dit seizoen zonnige plekjes in Europa. Ze start in Lissabon en zal vanuit daar naar verschillende ideale vakantieplaatsen reizen. Nicolette kan dit seizoen dus lekker uitrusten en genieten van de beste zonne-oorden in Europa.

Patrick gaat naar verschillende plaatsen waar in het verleden oorlog is geweest. Hij start in Rwanda, waar hij onder andere oog in oog komt te staan met een Olifant. Patrick komt in landen die bij vakantiegangers waarschijnlijk niet als eerste in het hoofd opkomen. Toch zien we veel verschillende erg interessante beelden vanuit de verschillende landen.

3 op reis is een programma van BNN en het wordt uitgezonden op de publieke omroep. Het programma wordt elke zondag rond 8 uur uitgezonden op Nederland 3. Als je een aflevering hebt gemist, dan is deze eenvoudig online terug te kijken. Dit is een groot voordeel, aangezien niet iedereen altijd tijd heeft om op het juiste tijdstip in te schakelen.

Een ander leuk nieuwtje dit seizoen is de nieuwe 3 op reis app voor op de iPhone. Met deze app kun je alle bestemmingen die het programma heeft bezocht bekijken. Er zijn foto’s, video’s en informatie te vinden over al deze plaatsen. Het programma biedt twee mogelijkheden om een plaats uit te zoeken. Je kunt zelf naar een plaats op de wereldkaart scrollen en deze aanklikken. Het is echter ook mogelijk om het programma een willekeurige plaats die is bezocht uit te laten kiezen. Zo kun je je laten verassen met een plaats waar je wellicht nog nooit van hebt gehoord.

Author: Ybo

Share This Post On